Ongeremd Gitaarduo

Met hun tomeloos enthousiasme en vrolijkheid trekken ze de meest depressieve cafébezoeker uit hun ‘dip’. Ze zetten met hun uitzonderlijk breed en gevarieerd repertoire de meest uiteenlopende bruiloften op z’n kop en laten muzikaal omlijste bedrijfspresentaties en feestjes ‘gladjes en gelikt’ verlopen. Ook kom je Ongeremd als gitaarduo tegen in instellingen waar mensen wonen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Ongeremd heeft als ‘handelsmerk’ enthousiasme. Met hun ontwapenende presentatie spelen zij zonder ‘kapsones en kouwe drukte’ de grootste hits uit de afgelopen 60 jaar popmuziek.
Neem een kijkje op het repertoire en verbaas je over hun veelzijdigheid.
Staat er een nummer niet bij, vraag het ze en de kans is zeer groot dat ze ook die spelen.
Ongeremd maakt als duo, naast 2 paar stembanden, gebruik van verschillende instrumenten. De akoestische gitaren en mondharmonica's staan hierbij centraal. Om de zaak nog wat 'op te leuken', vergrijpen ze zich zo af en toe aan: accordeon en mandoline. Tevens bespelen ze een aantal zelf ontworpen instrumenten zoals: 'de zingende' fluitketel en tijdens het gitaarspelen en zingen bedienen ze de basdrum (ouwe jerrycan).
Ongeremd speelt net zo makkelijk versterkt als akoestisch. Laatst genoemde als Ongeremde gasten.

>> Naar het repertoire