Ongeremd Gitaarduo

Met hun tomeloos enthousiasme en vrolijkheid trekken ze de meest depressieve cafébezoeker uit hun ‘dip’. Ze zetten met hun uitzonderlijk breed en gevarieerd repertoire de meest uiteenlopende bruiloften op z’n kop en laten muzikaal omlijste bedrijfspresentaties en feestjes ‘gladjes en gelikt’ verlopen. Ook kom je Ongeremd als gitaarduo tegen in instellingen waar mensen wonen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Ongeremd heeft als ‘handelsmerk’ enthousiasme. Met hun ontwapenende presentatie spelen zij zonder ‘kapsones en kouwe drukte’ de grootste hits uit de afgelopen 50 jaar popmuziek.
Neem een kijkje op het repertoire en verbaas je over hun veelzijdigheid. Enkele van deze aanstekelijke nummers zijn verwerkt in een aantal ‘acts’, waarbij het publiek uiteraard weer als middelpunt fungeert.
Ongeremd maakt als duo, naast 2 paar stembanden, gebruik van verschillende instrumenten. De akoestische gitaren en mondharmonica's staan hierbij centraal. Om de zaak nog wat 'op te leuken', vergrijpen ze zich zo af en toe aan: accordeon en mandoline. Tevens bespelen ze een aantal zelf ontworpen instrumenten zoals:, wasbord, en zingende fluitketel, e.a. Tijdens het gitaarspelen en zingen bedienen ze de basdrum (ouwe jerrycan). Ongeremd speelt net zo makkelijk versterkt als akoestisch.

>> Naar het repertoire